Gyokuro Asatsuyu Premium

2500 

Gyokuro Asatsuyu Premium,Kagoshima, Jaapan 50g

Kategooria: Sildid: , Product ID: 1817

Kirjeldus

Gyokuro Asatsuyu Premium,Kagoshima, Jaapan

Gyokuro

Kõige nooblim Jaapani roheline tee sündis läbi rea juhuste ja kokkusattumuste 1800 a. algul Uji piirkonnas Jaapanis. Peale pungade puhkemist kaetakse teepõõsad umbes 30 päeva enne teelehtede korjamist roomattidega. Vilus kasvamine toob pungadesse rohkem mineraalaineid ja klorofülli ning aitab kaasa tee maitse pehmusele. Teelehti järeltöödeldakse ligi kahe kuu jooksul ja tee valmib lõplikult alles peale teatud aja möödumist suve lõpupoole.

Gyokuro tee on eelkõige mõeldud nautimiseks eraldi teejoomise korrana. See parandab keskendumisvõimet, aktiveerib ajutegevust ja ainevahetust, taastab vaimse töövõime.

Gyokuro valmistamine ise eeldab natuke tähelepanu ja keskendumist, et äratada tees umami ja juba see iseenesest on mõnus toiming ühelt tegevuselt teisele ümberlülitumisel või hea põhjus lihtsalt väikeseks pausiks.

Loe lisaks, kuidas Jaapani teed õigesti valmistada.