Miks me valisime just Uji piirkonna teed. Teed kasvatatakse ja toodetakse Jaapanis pea kõikjal välja arvatud kõige põhjapoolsemal saarel Hokkaido ja metropolitanis Osaka. Kõige suurem Jaapani rohelise tee tootja on Shizuoka prefektuur, kus asub ligi 40% Jaapani teeistandustest. Shizuoka prefektuur on juhtiv Sencha tee tootja. Shizuoka ja Uji Kyoto prefektuuris ongi kõige paremini tuntud tee tootmise piirkonnad Jaapanis. Kuigi tootmise mahult on Kyoto prefektuur alles seitmendal kohal. Uji Kyoto prefektuuris on tuntud luksusteede Gyokuro ja Matcha tootjana ning samuti tunnustatakse Ujit kui Jaapani rohelise tee sünnihälli. Ausalt öeldes testisime enne valiku langetamist õige mitmeid erinevaid piirkondi ja ka tootjaid, aga Uji teedeni jõudes teadsime, et just need on õiged ja soovime rohkem infot ja teadmisi sellest, mis on selle oivalise maitse taga.
Teepõllud on omaette kunstiteoste suurvormid, pildid kõnelevad rohkem kui sõnad. Ja isiklik kogemus annab tunnetusele ühe tasandi kindlasti juurde